Nattlivet i Chania har allt

Underhållning
'illuminated venetian habour of Chania  at night, Crete, Greece' - Chania
'illuminated venetian habour of Chania at night, Crete, Greece' Neirfy / Shutterstock

I Chania, så finns det traditionella Kretensiska klubbar med lokala musiker som spelar lyra, luta och fiol och erbjuder dig chansen att leva livet som ortsborna och uppleva tiden av ditt liv... på det Kretensiska sättet!

Området Chania täcker alla sorters smaker, och erbjuder dig allt som du kan tänka dig från havsnära kaféer som ger dig chansen till att relaxa och varva ner, till barer och klubbar som spelar alla typer av musik från jazz och pop till Grekisk musik, beroende på tidpunkt och humör. Området av Chania erbjuder någonting för varje resenär när det kommer till sorten av underhållning som erbjuds för dig så då behöver inte oroa dig om du kommer att ha det trevligt under din semester.

Centrumet av Chania är utan tvekan den livligaste delen av ön, speciellt under de heta sommarmånaderna, och lockar besökare från hela världen. Under sommarmånaderna som besökarna är flödande så kommer du att upptäcka att staden av Chania har en mer kosmopolitisk atmosfär med så många nattklubbar och havsnära barer, så om du är en partyälskare så borde det bli väldigt svårt att hitta ditt retur-boardingkort!

I Chania så kommer du att bli kär i Kretensisk kokkonst och - låt oss inse det - du kommer att älska raki, och också den Kretensiska versionen av Grekisk sallad, ntakos, och så många andra delikatesser! Du kan komma att definitivt hitta så många restauranger som serverar mer internationella smaker men se till att testa områdets lokala produkter. Testa osten kefalotiri, hemmagjord tirokafteri, sötostpajer kallade kaltsounia och så mycket mer. I den Gamla Staden av Chania så kommer du att hitta en bred varietet av restauranger och tavernor till att satisfiera din aptit. Om du är en nattlivsälskare så kommer du att hitta från Skandinaviska barer till Amerikanska barer och Engelska pubar och klubbar såväl som många strandbarer vid havet som kommer att göra dina nätter oförglömliga. I Agia Marina och Platanias så kommer du att känna vibben av området slå hårt då detta är hjärtat av nattlivet i Chania!

Drick ditt kaffe eller gå längs sjöpromenaden eller välj till och med att se en film vid ett av sommar-utomhusbiograferna och avnjut den friska luften. I Chania så kommer du att se så många teatergrupper och kvällsfestivaler hållna i byarna eller huvudorten och du kommer känna att vibben av denna fantastiska del av Kreta-ön tar över dig!