Fantastiska Paleochora i Chania

Paleochora
'Chania, town on Crete island in Greece. Old town of Paleochora (or Palaiochora).' - Chania
'Chania, town on Crete island in Greece. Old town of Paleochora (or Palaiochora).' Tupungato / Shutterstock

Beläget vid Kretas sydvästra havsstrand inom en distans av omkring 70 kilometer från staden Chania, så är vackra Paleochora byggt på en halvö mellan två förvånansvärda vikar.

Paleochora är en livlig plats som lockar ett högt antal besökare årligen och har en otrolig gyllene sandstrand med det Grekiska namnet "pachia ammos" eller med andra ord "tjock sand". Paleochora sandstrand kommer att göra så att du inte vill stanna i ett hotellrum. För att utforska området börja med att gå till sandstrandens södra ände och avnjut den andlöst spännande solnedgången med din andra halva och känn en direkt explosion av romantik som tar över dig.

Under dagsljuset känn dig fri att gå runt Paleochoras smala gator och drick ditt kaffe som den lokala Kretensaren i ett av de traditionella kaféerna. Besök gatan Kontekaki för att se områdets alla varor från handgjorda Kretensisk ost och raki till de mest otroliga smyckesbutikerna som säljer allt glimrande!

Känn den historiska vibben av Paleochora ta över dig och börja med Akrites Museet för att lära om Paleochoras historia. Om du tror att äta ute och att gå runt områdets grafiska gator är allt du kan göra så har du fel. Ta chansen att lära känna ditt riktiga jag i Paleochora och utöva dykning, kajak eller andra vattensporter. Ta färjor från Paleochoras hamn till Sougia, Loutro, Agia Roumeli, Chora Sfakion, den otroliga ön Gavdos, eller ön Calypso och upptäck så mycket som du kan om denna välsignade plats. Besök Elafonissi och känn storheten av denna fantastiska sandiga strand med kristallklara vatten ta över dig. Denna strand med dess rosa sand kommer att göra så att du kommer tillbaka bara för att simma och känna den Grekiska drömmen ta över dig avnjutandes de mest förvånansvärda vyerna.
Hotell och lägenheter Hotell i Paleochora Paleochora