Livliga Agia Marina i Chania

Agia Marina

En sjönära by som lockar ett högt antal besökare årligen från hela jordgloben, Agia Marina som ligger runt 9 kilometer väster om Chania kommer att göra så att ditt hjärta slår igen! Känt för dess sandiga stränder och livfulla nattliv, denna resort på nordvästra kusten om Kreta kommer definitivt att göra så att du lovar att återvända dit!

Testa dina favoritvattensporter från sportdykning med luftapparat till vattenskoter eller ta till och med en båttur till den mest fantastiska touren eller bara relaxa från allt och alla genom att simma och relaxa under den kända Grekiska solen i Agia Marina. Agia Marina lockar så många unga personer i sökande efter att få uppleva den Grekiska drömmen av sol och hav. Det finns så många nattklubbar och kaféer såväl som traditionella tavernor som serverar ett brett utbud av Grekiska delikatesser som täcker alla dina smaker, det är en sak som är säker: i Agia Marina så kommer du att hitta vad du letar efter.

Hitta lite tid till att utforska området från de extraordinära kyrkorna till den närliggande sjön och grottorna eller de olika ravinerna. Om du vill få ut så mycket som möjligt av din semester i Agia Marina så kan du hyra en bil eller moped för att hitta din väg och röra dig runt området mer enkelt. Utforska de små byarna eller ta ditt Grekiska kaffe vid ett lokalt "kafenio" och känn ditt hjärta slå fort!

Om du letar efter att smaka på Grekiska originella smaker testa då områdets lokala tavernor och restauranger och du kommer absolut att älska den Kretensiska dieten! Smaka på lokal raki eller vin och självklart ntakos, den kända Kretensiska salladen, och du kommer att se att du kommer att älska dessa smaker!

För en oförglömlig natt ute kan du hitta en varietet av nattklubbar, cocktailbarer och kaféer för att dansa och ha tiden i ditt liv och kom ihåg: i Grekland så kan allting hända!
Hotell och lägenheter Hotell i Agia Marina Agia Marina