Souda - hamnstaden i Chania

Souda
'Souda Square' - Chania
'Souda Square' Stefanos Vasdekis - Travelmyth.com

Lokaliserad 7 kilometer sydöst om centrumet av staden Chania, Souda erbjuder dig endast de bästa möjligheterna att älska denna välsignade ö! Souda, medelhavets största naturliga bukt, kommer att göra så att du blir kär i Kreta-ön och ge dig endast de bästa minnena för dig och din familj och dina vänner.

Souda är en av de närmaste byarna till staden Chania och är Kretas näst största hamn där dagliga färjor ansluter till SOuda till Piraeus- Aten gör resande enkelt och komfortabelt. Souda, en av de mest häpnadsväckande platserna i Chania förser dig med alla typer av boenden och underhållning och du kommer att hitta daglig transport till Chania i ordning till att satisfiera dina behov. Ta din tid till att utforska detta fantastiska område och besök den intressanta omgivande regionen som ses som en av medelhavets större hamnar. På grund av dess geografiska plats så har det alltid varit en strategisk punkt.

Hursomhelst, när du är i Souda så behöver du kunna hitta din väg runt området och utforska dess skönhet. Besök fortet Itzedin, 9 kilometer öst om staden, vid byn Kalami eller gå runt de pittoreska smågatorna och avnjut de mest oförglömliga smakerna i en bred varietet av Grekiska tavernor och restauranger. Dessutom, om du önskar att besöka Chanias centrum eller ta ditt kaffe vid den gamla staden så kommer du väldigt lätt att kunde röra dig till Chania och avnjuta din dag där. Från en stor varietet av traditionella affärer som säljer allt som du kan tänka dig till turistiska affärer och butiker som säljer originella Grekiska produkter, Souda övervägs att vara en av de mest intressanta platserna att besöka under din vistelse i Kreta och kommer att vara i ditt minne för alltid.
Hotell och lägenheter Hotell i Souda Souda