Byn Stalos i Chania

Stalos
'Chania - harbour' - Chania
'Chania - harbour' - Attribution: Christine McIntosh

Letar du efter att utforska skönheten av Greklands öar och mer viktigt av oförglömliga Chania i Kreta? Det är definitivt sant att Kreta är en enorm ö men Stalos i Chania är en plats som verkligen är värd att besöka för dess skönhet. Stalos erbjuder dig chansen att fylla ditt minne med de mest oförglömliga semesterdagarna i ditt liv.

Beläget precis ovanför byn Stalos 7 kilometer väster om staden Chania, Stranden Stalos är en väldigt lång sandig strand med mjuk sand som kommer att hjälpa dig att förstå varför denna otroliga strand är så känd och kommer göra att alla dina oroligheter försvinner direkt. Dess kristallklara vatten kommer att erbjuda dig chansen att avnjuta din simning och du kommer att se din dröm äntligen gå i uppfyllelse.

Kato Stalos längs kustsidan av Chania är bland de populäraste resorterna av Chanias norra sida, när du är i Stalos, ta en dagstripp till Platanias eller till och med för en jättetrevlig natt ute, du kan dricka dina drinkar vid närmaste by som Agia Marina känd för dess livliga nattliv. I Agia Marina så kommer du att hitta en hel del nattklubbar, restauranger och kaféer såväl som Grekiska tavernor som serverar dig riktigt rustika Grekiska smaker och Kretensiska delikatesser.

Mer viktigt, du kan avnjuta din simtur i Stalos, stranden som har belönats med en EU-blåflagga för dess klarhet och dina dagar vid jobbet kommer att verka så långt borta och sanningen är att de kommer att vara det!

En bred varietet av hotell, lägenheter, restauranger, strandbarer och butiker kan hittas här och du hittar etableringen Pano Stalos 1,5 kilometer därifrån. En liten pittoresk by som kombinerar naturlig skönhet, strålande stränder och traditionell arkitektur för att utgöra en unik semesterdestination på Kreta-ön!
Hotell och lägenheter Hotell i Stalos Stalos