Kända Stavros i Chania

Stavros
'Stavros' - Chania
'Stavros' - Attribution: Jörg Weingrill

Stavros ligger 16 kilometer från staden Chania och erbjuder dig chansen till att simma vid den kända stranden, där filmen "Zorba" spelades in och sträcker sig nästan på ett cirkulärt manér rundat av klippor som skapar ett något av fantastiskt och hisnande sceneri som verkligen är värt att se ens bara en gång i ditt liv.

En turist-resort som årligen lockar besökare från hela jordgloben med två otroliga stränder. Den huvudsakliga stranden med blå flagga, vit sand och turkost vatten, ligger vid foten av berget där scenen med Anthony Quinn filmades, dansa den oförglömliga Grekiska sirtakin, Stavros är verkligen värt att besöka. Beläget inom en bukt, denna strand med kristallklara vatten är idealiska för blåsiga dagar då du kommer att hitta havet riktigt lugnt och du kommer att få ut så mycket som möjligt av din vistelse. En perfekt organiserad strand med många bekvämligheter som solsängar, parasoll, duschar och livvakter kommer att bre på ett stort leende i ditt ansikte.

När du väl är klar med simningen så är det den bästa tiden att avnjuta en perfekt tillagad måltid eftersom området är fullt att restauranger och mer traditionella tavernor som serverar alla lokala delikatesser. Det pittoreska hamnområdet är en annan plats som du kan besöka medans Stavros andra strand med tjock sand finns 300 meter väster om den huvudsakliga stranden och är också ett underbart val som du har. Denna steniga strand med tjock sand (Pachia Ammos) är också en perfekt organiserad strand med solstolar, parasoll och många fler bekvämligheter.

Stavros är ett resorts-område som är ett toppval för familjesemestrar i Kreta då det perfekt kan satisfiera alla familjemedlemmars behov. Om du önskar att spendera kvalitetstid och relaxa med din familj, så är Stavros ett av de bästa valen som du har till att göra så. Slappna av vid havet med din familj och vänner medans du är trollbunden av diverse och förvånansvärd natur i området!
Hotell och lägenheter Hotell i Stavros Stavros