Chorafakia i Chania

Chorafakia
'Chania, Crete, Greece' - Chania
'Chania, Crete, Greece' - Attribution: Fiona Bradley

Chorofakia är en by lokaliserad i Akrotiri, 11 kilometer från staden Chania och 8 kilometer från flygplatsen och är en stilla miljö som erbjuder dig allt som du behöver för att spendera den mest fantastiska semestern på ön. Från lägenheter med självservice som är mer familjeorienterade eller som är idealiska för dig och dina vänner, du kommer att inse hur detta är ett jättetrevligt alternativ som du har när du är i Chorofakia i ordning till att känna dig så hemma som möjligt.

Om du letar efter att besöka ett hotell eller lyxiga villor så kan området uppfylla dina önskemål. Var medveten om att den lilla men häpnadsväckande byn Chorafakia har tavernor, marknader från vilka du kan köpa de mest väsentliga, bagerier och mycket mer och är den idealiska platsen om du önskar att relaxa och avnjuta den Grekiska drömmen: sol och hav vid första raden!

Förutom det, vad finns det mer att påminna dig om sommar än sol och hav? Den idealiska destinationen för familjesemestrar erbjuder dig och dina barn de bästa faciliteterna som du kan få. I Chorafakia så kommer du att upptäcka magin av simning till kristallklara vatten och avnjutande av varje minut av det såväl som den mest fantastiska naturen som består av allt av sommarens väsentliga.

Avnjut din sommar på det bästa sättet du kan med en resa till Chania och mer specifikt till det mer genuina och naturliga Chorafakia och upptäck ett hem borta från hemmet i otroliga Kreta. Låt ortsborna göra så att du känner dig hemma och upptäck den sanna magin av Grekiska smaker. Testa de bästa Kretensiska delikatesserna medans du är i Chorafakia och du kommer att känna att du smakar dessa fantastiska smakerna för första gången. Om du önskar att verkligen vilka och lämna bakom dig alla oroligheter så behöver du varva ner på det bästa möjliga sättet: res till Kreta och ingenting kommer att vara likadant igen.
Hotell och lägenheter Hotell i Chorofakia Chorafakia