Kavros i Chania

Kavros
'Beach Sunset' - Chania
'Beach Sunset' - Attribution: Clare Bell

Kavros är ett turistområde på nationalvägen Chania-Rethymnon, ungefär 41 km öster om Chania och 19 kilometer väster om Rethymno, endast 3 kilometer från Georgioupolis. Även om det är nära till Rethymno, så ses området att tillhöra prefekturen Chania. Ett otroligt område med en bred varietet av hotell som täcker alla dina behov, ett bredvid ett annat, med den 10 kilometer långa stranden som sträcker sig från stranden i Georgioupolis och slutar vid öster upp till Episkopi, så är det den ideala destinationen att överväga när man reser utomlands.

Stranden är perfekt organiserad, men är utsatt för de norra vindarna så ha det i åtanke och var försiktig när du simmar för det är ganska blåsigt. Förutom det så talar vi om en otrolig strand som kommer att göra så att du fullständigt beundrar området Kavros. Detta är den idealiska semesterdestinationen för familjer som vill spendera kvalitetstid tillsammans långt borta från alla de upptagna vintertiderna och upptäcka deras mer naturliga jag. Saken är att här skulle det bli svårt för dig att inte beundra denna strand! Dessutom så är Kavros en havsnära resort som allmänt är en lugnare plats än Georgioupolis och är beläget i hjärtat av förvånansvärda Kavros.

Förutom den mest karaktäristiska delen av distriktet är det naturliga vattensystemet som ses att vara ett av de viktigaste systemen i Östra Medelhavet. Med floden av Kournas, floden av Almiros, och ett antal åar som Delfinas-ån som gränsar till stranden, du kommer att känna dig förvånad av detta mångfaldiga och fantastiska sceneri i hjärtat av Chania.

Ta din tid att relaxa och simma vid en av de mest otroliga stränderna i hela Kreta då detta är det enda sättet som du kommer att bli kapabel till att förstå vad den Grekiska sommaren handlar om: havet och solen vid främsta raden!
Hotell och lägenheter Hotell i Kavros Kavros