Livliga Georgioupolis i Chania

Georgioupolis
'A view of sunbeds awaiting tourists at the Greek island resort of Georgioupolis on Crete's north coast.' - Chania
'A view of sunbeds awaiting tourists at the Greek island resort of Georgioupolis on Crete's north coast.' Paul Cowan / Shutterstock

Georgioupolis, en livlig och havsnära resort, byggt i ett otroligt område fullt av grönska enbart 38 kilometer nordöst om staden Chania, är ett annat spännande område att besöka när man är i Chania. Georgioupolis är en turist-resort, fullt utvecklad, med 515 permanenta invånare.

Byn hittas vid ett område fullt av träd och grönska, vid sjön Almyros. Just vid denna punkt så är byns hamn lokaliserad och du kommer att se att hela platsen blir mer livlig och fröjdefull fylld med folk. Floden av Almyros är ett väldigt naturskönt område att besöka och du skulle definitivt avnjuta en promenad vid floden då den är romantisk och väldigt intressant samtidigt.

I resorten Georgioupolis så kommer du att hitta alla bekvämligheter som du kan tänka dig som ser till att du får all uppmärksamhet som du förtjänar. Staden Georgioupolis som är belägen nära gränsen av prefekturen Rethymnon till öst och floden Almyros möter havet vid Georgioupolis, som formar en liten havssjö vilket skapar ett otroligt sceneri av stor ekologisk viktighet. Förutom det så kommer områdets signifikanta ekologiska viktighet att göra så att du kommer älska dess diverse natur med gröna landskap med eukalyptusträd längs vägen och vid huvudtorget, en rad av cypressträd.

Denna fantastiska havsnära stad i prefekturen Chania, ungefär 38 kilometer sydöst om Chania, i västra Kreta kommer att göra så att du beundrar landsbygden såväl som Kretensiska stränder. Det är inget som du inte kommer att hitta i denna del av Chania. En otrolig grönska och ändlös strand sträcker sig längs det mest otroliga sceneri som utan tvekan kommer att ta bort alla dina oroligheter och kommer att påminna dig om hur vackert livet faktiskt är. Spendera din tid vid de mest fantastiska stränderna i ett av de mest otroliga områdena av ön och lev din dröm i Grekland.

Small White Church By Sunrise in Georgioupolis, Crete, Greece
'Small White Church By Sunrise in Georgioupolis, Crete, Greece' - Gyuszko-Photo / Shutterstock
Hotell och lägenheter Hotell i Georgioupolis Georgioupolis