Kasteli eller Kissamos i Chania

Kasteli Kissamos
'2339_kissamos-kastelli' - Chania
'2339_kissamos-kastelli' - Attribution: Martin Belam

Beläget 40 kilometer nordväst om spännande Chania, Kasteli eller Kissamos med dess attraktiva lilla hamn, en förvånande varietet av alla sorters butiker, traditionella kaféer och originella Grekiska tavernor mest längs havsfronten kommer att ge dig de bästa semesterdagarna i ditt liv.

Det är inte bara den mest livliga atmosfären och det genuina leendet av lokalbefolkningen utan det är även sätter som du blir behandlad som resenär! Den lokala gästfriheten kommer att förvåna dig och du kommer att känna dig som hemma borta från ditt hem vilket är det bästa med att resa i Grekland.

Känn den Kretensiska gästvänligheten ta över dig på en plats som är livlig och kommer att erbjuda dig allting som du kan tänka på. Vid din ankomst till Kissamos, så kommer den ändlösa stranden av grå sand fånga din uppmärksamhet med dess steniga sidokust västerut. En plats med stor historisk viktighet, Kasteli är byggt på ruinerna av en antik stad kallad Kissamos, vilket förklarar dubbelnamnet av byn.

Med dess kristallklara vatten som inviterar dig till att spendera din heldag på stranden avnjutandes solen och dina drinkar med ditt sällskap, du kommer att gilla Kissamos mer än någonting annat. Om du är intresserad inom historia och vill lära dig så mycket som möjligt av platsen som du besöker då kommer du att upptäcka att Falasserna är en arkeologisk plats som är värd att se i området, tillsammans med den magnifika sandiga strand som alla pratar om.

Undrar du vilka de heta punkterna är inom området? I den västra delen av Kissamos finns huvudvägen som är full av affärer och marknader och är platsen där du kan hitta allting som du behöver. Hursomhelst, under de livliga sommarmånaderna på kustvägen, nära torget Kasteli, så kommer du känna att det är här du behöver vara.
Hotell och lägenheter Hotell i Kasteli Kissamos Kasteli Kissamos