Det natursköna Kolimpari i Chania

Kolimpari
'Moni Gonias, Kolimbari' - Chania
'Moni Gonias, Kolimbari' - Attribution: Christine McIntosh

Den natursköna och havsnära byn Kolimpari, belägen 24 kilometer väster om Chania, erbjuder dig ett antal chanser att känna den Grekiska drömmen och utforska Kretas magi, en av landets mest spännande öar.

På grund av dess skyddade hamn så har Kolimpari samlat besökare från hela världen då det är tillräckligt nära till Chania likaså. Med ett antal hotell och boenden som servar alla dina behov så är Kolimpari en stor by vid foten av Rodopou halvön och har ryktet att vara ett av områdets mest stilla byar.

Denna by är motgiftet för en upptagen vinter, så om du letar efter att relaxa och koppla av från alla med din familj eller din andra halva så kommer denna fridfulla by som ligger mellan havet och klipporna att ge dig allt du behöver på samma gång.

Kolimpari har en fantastisk ändlös strand som kommer göra så att du blir kär i stället. Om du inte bryr dig om öns livfulla nattliv och önskar att verkligen spendera kvalitetstid med din andra halva eller familjen så kommer detta ställe att erbjuda dig jättebra mat vid de olika restaurangerna och tavernorna, de mest oförglömliga havsplatserna och självklart chansen att med ritt riktiga jag komma så nära som möjligt. Lev livet under din semester som lokalbefolkningen som är mer än vänliga och du kommer att se hur detta kommer att få dig att känna dig jättebra, på insidan och på utsidan!

Glöm ditt skrivbord, din dator, och till och med ditt hus och slappna av bland en otrolig natur i hjärtat av Kreta. Om du önskar att se så mycket som möjligt av området så finns det många platser att besöka som byn Nohia, 7 kilometer söder om Kolimpari, där du kan beundra traditionen inom krukmakeri. Grottan av Agios ioannis Ermitis, 3 kilometer söder om Kolimpari, nära byn Marathokefala, är också en plats som är värd att besöka.
Hotell och lägenheter Hotell i Kolimpari Kolimpari