De populära Falasserna i Chania

Falasserna
'Falassarna beach, Crete, Greece' - Chania
'Falassarna beach, Crete, Greece' - Attribution: Tilemahos

Falasserna, en av Greklands mest populära och prisbelönta stränder, är lokaliserad femtio kilometer väster om staden Chania och är en av de stränder som du måste se när du är på Kreta-ön oavsett vart du väljer att vistas. Det kan vara en liten men samtidigt så är det en väldigt vacker resort som förhäver sig med att vara en av de populäraste stränderna i prefekturen Chania som du inte kommer att glömma då den är lika exotisk som den har rykte att vara! Om du letar efter de bästa kristallklara vattnen och du är i desperat behov av att hitta din sinnesro, så kan du definitivt uppnå det i Falasserna!

Falasserna är en semesterdestination som är populär på grund av dess otroliga stränder och du kommer att hitta två sandiga stränder dividerade av ett fåtal sanddyner: den södra stranden - Pachia Ammos, områdets huvudsakliga strand- är mycket längre och bredare och blir verkligen fylld med folk i mitten av sommaren så ha detta i åtanke, du kommer att hitta två andra stränder längre söderut: en stenig och sandig strand och en strand bredvid den lilla hamnen. På de högsta platserna av de bästa haven i hela medelhavet, så är Falasserna-stranden ett utmärkt val med dess underbara, fina vita sand och varma, kristallklara och exotiska vatten.

Förutom den fantastiska solen och havet så kan du komma att älska att pröva nya saker i Falasserna från vattensporter eller om du bara letar efter att ha roligt så kan du hitta många chanser till att ha roligt vid olika beachpartyn organiserade vid strandbarer. Söder om Pacheia Ammos, vid Livadi, så kommer du att hitta en annan lång strand som är idealisk för de som älskar snorkling. Förutom det, glöm inte att om du är på semester med din andra halva så är detta den ultimata romantiska destinationen att besöka. Solnedgången är verkligen känd och lockar romantiker som influeras av det otroliga sceneriet som får en att bli kär i Falasserna!
Hotell och lägenheter Hotell i Chania Falasserna