Hotell och stränder i Agioi Apostoloi i Chania

Agioi Apostoloi
'beach at chania' - Chania
'beach at chania' - Attribution: Fredrik Rubensson

Lokaliserat runt 3 km från Chania stadens centrum, Agioi Apostoloi är det idealiska stället att besöka om det du letar efter är en strandnära by känd för dess skyddade skogar såväl som för beachvolleyboll under de varma sommarmånaderna. Dess perfekta läge -mellan staden Chania till öst och turist-resorterna av Agia Marina och Platanias till väst- Agioi Apostoloi är den idealiska platsen att välja för en perfekt dag vid stranden.

Områdets sandiga stränder kommer göra så att du direkt blir kär i området. Mer viktigt så behöver du vara medveten om att det finns tre olika stränder i Agioi Apostoloi och varje är vid dess egna bukt. Chrissi Akti (Gyllene Stranden) är mest troligt den populäraste av dessa tre på grund av den gyllene sanden. Den andra är ganska populär för simmare då den väldigt lång och bred och är den idealiska stranden för att verkligen avnjuta den Grekiska solen och havet.

Det bredare området, byn av Agioi Apostoloi, känd för dess sardinproduktion, lockar de flesta besökare som önskar att slappna av och leva livet som ortsborna.

De vackra sandiga stränderna, de små drömska bukterna och de otroliga chanserna som platsen erbjuder dig till att relaxa och varva ner gör Agioi Apostoloi till den ultimata platsen att avnjuta dina semesterdagar med en smak av raki som ortsborna så vänligen kommer att erbjuda dig. Känn dig fri att bli förvånad av lokalbefolkningens gästvänlighet och greppa chansen till att utforska Chanias toppstränder.

Om vad du letar efter för din semester är relaxande och att avnjuta den Grekiska solen så är Agioi Apostoloi en plats som erbjuder dig gyllene sandiga stränder och ändlösa promenader på stranden, i ordning till att uppleva den mest oförglömliga semestern i ditt liv!
Hotell och lägenheter Hotell i Agioi Apostoloi Agioi Apostoloi