Resa till Chania med fartyg

Fartyg
'Souda Port' - Chania
'Souda Port' Stefanos Vasdekis - Travelmyth.com

Tillträdet till Chania är åstadkoms med båtar från hamnen Piraeus-Aten, det finns även dagliga båtfärder med destinationen hamnen av Chania (Souda) och nödfallsfärder eller ökad frekvens av de redan existerande under högtiderna och sommartid då Kreta-ön generellt och Chania är turistspäckat.

Chania är anslutet till hamnen av Piraeus med några sena avgångar till Chania-hamnen (souda), Rethymno, Heraklion och Agios Nikolos varje dag, hela året långt.Från hamnen Thessaloniki och omgivande öar av Kykladerna, Ios, Santorini, Paros, Naxos, Mykonos, Amorgos, men också från Milos, Kythera, Karpathos, Rhodos, Kos rutterna är tillgängliga huvudsakligen till den den andra hamnen av Kreta Heraklion, men även till portarna av Sitia, Rethymno och Agios Nikolaos, vilket hjälper dig att hitta din väg från andra Grekiska öar såväl som att ditt liv blir mycket enklare och din semester mycket mer relaxad. Detta är någonting som är extremt viktigt då du kan komma att dela in din semester och när du väl är i Grekland får du då se två eller fler Grekiska öar. Hitta en annan ö som Milos, Santorini eller någon annan att besöka i ordning till att göra dina semesterdagar till och med mer spännande genom att kombinera minst två destinationer och få ut det mesta av din tid i Grekland.

Du kan även komma att arrangera att gå på tourer i Chania och se så mycket som möjligt av denna otroliga stad. Ta en kryssning till hela Kreta och upptäck landets mest häpnadsväckande stränder som inte alltid är de mest populära. För en enkel resa till Chania med fartyg så behöver du alltid komma ihåg att du kan komma att ta den konventionella färjebåten eller höghastighetsbåten vilket är någonting som kommer att spara din tid som du kan ha tillgänglig till att spendera på ön på andra mer spännande sätt och du kommer att få ut det mesta av din semester. Oavsett vilket sätt du väljer, så är det viktigaste att när du väl reser till Kreta så åker du aldrig tillbaka, då det alltid kommer att finnas i ditt sinne!