Busstransporttjänster i Chania

Bussar
'Crete KTEL buses' - Chania
'Crete KTEL buses' - Attribution: Martin Belam

Att hitta din väg runt Kreta kommer inte att vara svårt då det finns många allmänna transporter som tillhandahåller dig all den nödvändiga transporteringen runt ön. Det traditionella sättet att ta sig från en stad till en annan är utan tvekan den konventionella bussen som både är reguljär och bekväm och har en schemalagd tidtabell.

Kreta-ön allmänt har ett excellent och mer viktigt ett brett vägnätverk och särskilt under de heta sommarmånaderna och höjden av semestersäsongen så kommer du att se att bussnätverket är ännu mer frekvent i ordning till att tjäna alla resenärer och erbjuda dem kvalitetstransport. Med en nationell busstjänst kallad KTEL som är billig, säker och resonligt punktlig, så kommer du att hitta allt du behöver i Chania och mer viktigt så kommer du erbjudas chansen att röra dig runt ön och inte stanna på en plats. Hitta stationen KTEL från var du kan få tillgång att se så mycket som möjligt av ön genom att resa till andra delar i Kreta.

Till exempel, centrumet av Heraklion erbjuder dig chansen att dricka ditt kaffe vid hjärtat av den upptagna staden eller vid de snäva gatorna av Rethimnon eller att se Chanias Gamla stad. Alla dessa platser har en timmes körtid mellan dem och du måste ta bussen i ordning för att kunna ta dig dit. Förutom den grundläggande rutten till de andra stora städerna av ön (Chania - Rethimnon - Heraklion - Malia - Agios Nikolaos - Sitia) så kommer du att hitta din väg till Kasteli-Falasserna eller så kan du utforska områdets skönhet på alla sätt som du kan. Om du önskar att vara säker om tiden gällande avgång så kan du alltid kolla tidtabellen med ortsborna eller fråga stationen, bara för att se till att du inte missar tiden i ditt liv i Chania.