Den pittoreska byn Almyrida i Chania

Almyrida
'Almirida' - Chania
'Almirida' - Attribution: Pavlos Bernarde

Almyrida är en pittoresk fiskeby belägen i Apokoronas, vid prefekturen Chania, som tillträder bukten Souda med utsikt över de Vita Bergen, mellan Chania och Rethymno. Lokaliserad 25 kilometer från Chania, Almyrida är tillgängligt från huvudvägen från Chania till Rethymno, från var det endast är en distand på 5 kilometer.

Almyrida, belägen i området av Apokoronas, är en populär havsnära resort som är liten men ändå väldigt populär för dess fantastiska strand som sträcker sig längs kusten runt 2 km. Kalívai och Almyrida är två resorter som är ganska nya på grund av det stora Europeiska intresset i köp av land här. Du kommer att märka själv att kustvägen längs resorten av Almyrida har någonting att erbjuda alla. Från små butiker som säljer allt som du kan tänkta på -från handgjorda tvålar till souvenirer, smycken och alla typer av godsaker- detta är ett toppval om du letar efter stillsamhet och avslappning. Om du önskar att spendera kvalitetstid med din andra halva eller din familj borta från alla vinteroroligheter klicka då "boka nu" knappen!

Borta från allt krångel och brådska av den upptagna staden, här kommer du att komma i kontakt med ditt mer... naturliga själv på en av de olika perfekt organiserade stränderna som kommer att säkerställa att du får allting som du ber om. Almyridas sandiga strand med kristallklara vatten, solstolar erbjuder dig också chansen att utöva dina favoritvattensporter.

Å andra sidan, om du önskar att festa hela natten lång så kan du boka din semester i Almyrida och välja Chania för dina nätter ute som verkligen är nära och har allting från restauranger och traditionella tavernor till nattklubbar och barer av alla typer. Med två glänsande sandiga stränder så har Almyrida kristallklara och ganska grunda vatten som kommer att vara det perfekta valet för dig och dina älskade. Testa själv de extrema sporterna som vindsurfing och utforska det nya du i den pittoreska havsnära byn av Almyrida!
Hotell och lägenheter Hotell i Almyrida Almyrida