Den lugna byn Sougia

Sougia
'IMG_0568' - Chania
'IMG_0568' - Attribution: Paul

Den lilla byn Sougia är ett jordparadis och har så mycket att erbjuda varje resenär, byn ligger sydväst om Kreta och har lyckats att bevarats opåverkat av Kreta-öns turistsvävande samt så har byn bibehållits dess originella karaktär.

Detta betyder inte att du bara erbjuds de bästa boendena och den bästa maten vid de traditionella tavernorna och restaurangerna med endast de mest kända fantastiska Kretensiska rustika smakerna. Turistsäsongen börjar i tidiga april för Kretensare som älskar att välkomna besökare från hela världen som är ivriga över att få se öns skönhet.

Stranden är det idealiska valet om du letar efter att relaxa och avnjuta solen och havet. Denna otroliga byn är ett toppval för besökare från hela världen och du kommer att se att besökare kommer tillbaka till Sougia för att uppleva fantastiska tillfällen. Stranden av Sougia sträcker sig över 1 kilometer och är den längsta stranden i sydvästra Kreta. Några unika kännetecken av stranden är att nudism är tolererad där och mer viktigt, du är inbjuden att omfamna det riktiga du i den mest otroliga delen av Kreta av diverse fägring.

Byggt i ruinerna av antika Syia där huvudsakligen personer bodde i den Romerska och första Bysantinska perioden, idag kommer du där att hitta en varietet av Bysantinska kyrkor från 1100-talet och 1200-talet vilket ger en resa tillbaka i tiden som ger området en unik karaktär.

Det finns många sätt att ta sig till Souda som med båt från Chora Sfakion och Palaiochora eller med bil från Chania till Sougia (70 kilometer söder om Chania) och är verkligen värt det hela vägen! Sougias avlägsenhet inbjuder dig om du söker sinnesro, stillhet och avslappning för att välja isolation över turist-resorternas jäkt och fläng.
Hotell och lägenheter Hotell i Sougia Sougia