Allt du behöver veta om Kalamaki i Chania

Kalamaki
'Kalamaki view' - Chania
'Kalamaki view' - Attribution: Christine McIntosh

Kalamaki har fått sitt namn från havstavernan, och ligger väster om Chania och erbjuder dig ett flertal chanser till att ha tiden i ditt liv på den mest vackra Grekiska ön. En fantastisk resort med massa hotell och glänsande sandstränder som erbjuder dig nästan allting och viktigare, den övergripande känslan av stället kommer inte att göra dig besviken!

Smaka excellent kvalitetsmat av de olika havsnära tavernorna med det mest vänliga folket villiga att assistera dig med ett stort leende i deras ansikte! När du är i Kreta så kommer du att inse hur tiden går fort i Kalamaki. Hitta det bästa boendet som kommer att täcka dina behov tillgängligt för alla olika budgetar från lyx till de billigaste och budgetar som kommer få dig att känna dig som hemma borta från hemmet!

Om fridfullhet och avslappning är vad du är ute efter så kommer Kalamaki, endast tio minuter från Chanias centrum att ta dig till en helt annan värld där tiden stannar och semestern börjar. Du borde alltid besöka alla attraktionerna vid staden Chania eftersom Kalamaki endast är en tio minuters bilfärd därifrån. Avnjut landsbygden och testa en av de lokala tavernorna som kommer att erbjuda dig endast de otroligaste delikatesserna med en rustik smak som kommer att vara oförglömlig för dig! Pröva att äta färsk fisk eller bara fråga efter ditt morgonkaffe eller ännu bättre, hyr en cykel eller en bil och utforska området.

När du besöker området under de varma sommarmånaderna så letar du utan tvekan efter den idealiska stranden. Två utmärkta sandiga stränder finns i Stalos och Glaros, de är väldigt organiserade med olika strandnära restauranger, barer och toppaktiviteter för att tillfredsställa dina behov på det mest fantastiska sättet. Oavsett om du hoppas på att spendera kvalitetstid med din familj eller önskar att relaxa och avnjuta allt vad Kreta står för i Kalamaki så kommer du se att du hittade allting som du letade efter.
Hotell och lägenheter Hotell i Kalamaki Kalamaki