Kalathas i Chania

Kalathas Akrotiri
'Καΐκι!' - Chania
'Καΐκι!' - Attribution: Christos Loufopoulos

Kalathas är en liten naturlig bukt vid halvön Akrotiri, nordväst om Chania, runt 14 kilometer från staden Chania och nästan 10 kilometer från Chanias Internationella Flygplats. En fridfull och stilla etablering, med en bred sandig strand som erbjuder dess besökare chansen att avnjuta framförallt solen och havet.

Beläget väster om Kreta, byn Kalathas bevarar dess karaktär och skönhet och erbjuder dig chansen att leva din dröm inte enbart i Grekland utan mer viktigt, i Kreta. Chania är med utan tvekan en av de mest populära delarna av ön som du måste se oavsett om det är det som du besöker eller en annan del av ön.

Den kända Kretensiska kokkonsten består av ntakos, gamopilafo och kaltsounia-snacks som bara är ett fåtal från de lokala delikatesserna som du kan pröva.

Kalathas i Akrotiri erbjuder dig alla typer av boende som täcker till och med de mest krävande smakerna. Om du önskar att spendera med dina vänner de mest fantastiska semesterdagarna, så bör du överväga att välja en lägenhet med självservice med alla bekvämligheter som kök och badrum i ordning till att spara pengar och göra ditt liv mycket enklare. Från villor till lägenheter med ett sovrum så har Kalathas allt att erbjuda dig.

Stranden Kalathas är fantastisk men du kan också alltid gå ner för vägen och avnjuta din simning vid stranden Stavros som är otroligt i ordning till att se så många olika stränder som möjligt. Den viktiga saken medans du är i Kalathos är - förutom från faktumet att du kommer att känna den sanna Kretensiska gästvänligheten varje stund- att du har allting som du behöver. Ta chansen och besök alla de lokala byarna runt Chania och utforska deras unika skönhet och testa de mest mållösa platserna för en simtur, du kommer inte att ångra det!
Hotell och lägenheter Hotell i Kalathas Akrotiri Kalathas Akrotiri