Den havsnära resorten Plataniás i Chania

Plataniás
'View of the Platanias, Crete' - Chania
'View of the Platanias, Crete' Mildax / Shutterstock

Plataniás är lokaliserat 11 kilometer väster om staden Chania. Denna havsnära stad byggd längs havsstranden har två så annorlunda delar som samexisterar och skapar denna unika semesterdestination. Från en sida erbjuder resorten längs havskusten alla typer av bekvämligheter till dess besökare och från den andra sidan den mer stilla delen som erbjuder dig lugn och sinnesro.

Plataniás är en kust-by med flera kilometer av sandig strand, som sträcker sig från byn till både öst och väst och är den idealiska destinationen om du är en havsälskare och önskar att avnjuta sommaren framför allt.

Klubbar, barer, restauranger och kaféer finns på stranden och kommer att assistera alla dina behov oavsett om du önskar att dricka ditt kaffe under ett parasoll eller önskar att avnjuta en oförglömlig måltid i en av de många Grekiska tavernor. Oavsett om du reser med din familj och önskar att slappna av och avnjuta din tid från jobbet med dina barn eller om du är på semester med din andra halva eller din favoritgrupp av vänner, stranden Plataniás är idealisk för simning. Området erbjuder dig också chansen till att utöva dina favoritaktiviteter från vattensporter till minigolf och självklart ett flertal av aktiviteter som du kan hitta tillgängliga för dina älskade barn.

Byn av Ano Plataniás är lokaliserad på bergstoppen med utsikt över Kato Plataniás, resorten längs havet som årligen lockar besökare från hela världen för dess unika skönhet. Om du vistas vid en strand-resort besök den gamla byn och upptäck dess tysthet och lugn innan du åker tillbaka till det livliga området Plataniás. Avstanna chansen som du får att besöka Chania för en envägstripp till den pittoreska Venetianska hamnen och avnjut ditt kaffe vid det myllrande torget Eleftherios Venizelos i hjärtat av den gamla staden.
Hotell och lägenheter Hotell i Plataniás Plataniás